Introducing Tierny Sutton (CD)

Tierney Sutton

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Old Country
  2. You're Nearer
  3. Song Is You
  4. In Love In Vain
  5. It Never Entered My Mind
  6. Caravan
  7. I've Never Been In Love Before
  8. Morning Sun
  9. My Heart Stood Still
  10. High Wire
  11. I'm A Fool To Want You
  12. Footprints/My Favourite Things
  13. If I Were A Bell
  14. In The Wee Small Hours Of The Morning


Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Tierney Sutton
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CHLL73111.2