Introducing (CD)

Tortured Soul

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Might Do Something Wrong (Lonely mix)
  2. How's Your Life (Alix Alvarez mix)
  3. Why
  4. Fall In Love
  5. You Found A Way
  6. Epic
  7. Enjoy It Now
  8. Don't Hold Me Down
  9. Love Everlasting
  10. If You Want To Feel Alright
  11. How's Your Life (original)
  12. Always In Heaven When I'm With You (Spinna mix)



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Tortured Soul
Label R2 Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer R2CD8