249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Zombies Everywhere
  2. One Trip Around The Sun
  3. Punk Rock Uniform
  4. Fell In Love With A Robot
  5. Under The Microscope
  6. Out On The Streets
  7. You’re Not Fooling Anyone (Except Me)
  8. If You Don’t Live Here, Don’t Surf Here
  9. The Horror Show
  10. Failure Is Officially An Option
  11. Dear You, It’s Me


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Karate High School
Label Eyeball Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EB103CD