Iron Leg: The Complete Mickey and the Soul Generation (CD)

Mickey & The Soul Generation

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Iron Leg
  2. Football
  3. Up the Stairs and Around the Bend
  4. Give Everybody Some
  5. Joint Session
  6. The Whatzit
  7. Get Down Brother
  8. Mystery Girl
  9. Message from a Black Man
  10. Chocolate
  11. How Good Is Good
  12. We Got to Make a Change
  13. Soulful Sickness
  14. U.F.O.
  15. Hey, Brother Man
  16. Southern Fried Funk (1st Movement)
  17. Southern Fried Funk (2nd Movement)
  18. Hey, Brother Man
  19. U.F.O.
  20. The Get Down [live]
  21. Working on Your Love [live]
  22. Help (I Need Your Love) [live]
  23. Why You Wanna Leave Me [live]
  24. Life´s a Mystery [live]
  25. Hey, Brother Man [live/demo version]
Disk 2
  1. Get Down, The (live)
  2. Working On Your Love (live)
  3. Help (I Need Your Love) (live)
  4. Why You Wanna Leave Me (live)
  5. Life's A Mystery (live)
  6. Hey, Brother Man (live demo)



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 31
Artist Mickey & The Soul Generation Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CALX102.2