Is Having A Wonderful Time / Motion (Remastered) (CD)

Geoff Muldaur

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Livin’ In The Sunlight (Lovin’ In The Moonlight)
  2. Gee Baby Ain’t I Good To You
  3. 99 1/2
  4. I Want To Be A Sailor
  5. Why Should I Love You?
  6. Higher & Higher
  7. Wondering Why
  8. Jailbird Love Song
  9. High Blood Pressure
  10. Tennessee Blues
  11. Let It Out
  12. Since I’ve Been With You Babe
  13. What Do You Want The Girl To Do?
  14. Motion
  15. When You Touch Me This Way
  16. Why Don’t We Live Together
  17. Southern Nights
  18. I Don’t Want To Talk About It
  19. Hooray For Hollywood


Reutgitt 2016 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Geoff Muldaur
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGOCD1261