Is There Nothing We Could Do? - Soundtrack (CD)

Badly Drawn Boy

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Opening Theme
  2. Is There Nothing We Could Do
  3. Gentle Touch, A
  4. All The Trimmings
  5. Welcome Me To Your World
  6. Guitar Medley
  7. Is There Nothing We Could Do (reprise)
  8. Big Brian Arrives
  9. Amy In The Garden
  10. Been There Verified
  11. Just Look At Us Now
  12. Wider Than A Smile
  13. Piano Theme
  14. Letter, The
  15. I'll Carry On


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Badly Drawn Boy
Label Big Life Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BDB001CD