It Ain't Gonna Be That Way - The Complete Smash Sessions (CD)

Charlie Rich

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Ikke i beholdning hos leverandør
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. It Ain't Gonna Be That Way
  2. Party Girl
  3. That's My Way
  4. Ust A Little Bit Of You
  5. Something Just Came Over Me
  6. No Home
  7. I Can't Go On
  8. Dance Of Love
  9. Mohair Sam
  10. Man About Town
  11. Everything I Do Is Wrong
  12. Have I Stayed Away Too Long
  13. Tears A Go-Go
  14. Best Years, The
  15. Field Of Yellow Daisies, A
  16. So Long
  17. Just A Little Bit Of Time
  18. Blowin' Town
  19. You Can Have Her
  20. I Washed My Hands In Muddy Water
  21. Down And Out
  22. Let The Party Roll On
  23. When My Baby Comes Home
  24. She's A Yum Yum
  25. Double Dog Dare Me
  26. Moonshine Minnie
  27. Hawg Jaw
  28. Lonely Weekends
  29. Santa Claus' Daughter


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 29 Artist Charlie Rich
Label Ace Bestillingsnummer CDCHD1298