It Goes Like This (CD)

Thomas Rhett

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Whatcha Got In That Cup
  2. Something To Do With My Hands
  3. Get Me Some Of That
  4. Call Me Up
  5. It Goes Like This
  6. Make Me Wanna
  7. Front Porch Junkies (Remix)
  8. In A Minute
  9. Take You Home
  10. Sorry For Partyin´
  11. All-American Middle Class White Boy
  12. Beer With Jesus


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Thomas Rhett
Label Valory Leverandør Import
Bestillingsnummer VLRY0100A.2