It Had To Be You: The Great American Songbook Vol. 1 (CD)

Rod Stewart

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Everytime We Say Goodbye
  2. That Old Feeling
  3. I'll Be Seeing You
  4. That's All
  5. Where or When
  6. It Had to Be You
  7. For All We Know
  8. These Foolish Things
  9. Moonglow
  10. The Way You Look Tonight
  11. The Nearness of You
  12. You Go to My Head
  13. They Can't Take That Away from Me
  14. We'll Be Together Again
  15. The Very Thought of You



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 15
Artist Rod Stewart Label J Records
Leverandør Sony Bestillingsnummer 0743219686725