It Just Comes Natural (CD)

George Strait

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Give It Away
  2. She Told Me So
  3. That´s My Kind Of Woman
  4. Wrapped
  5. It Just Comes Natural
  6. He Must Have Really You Bad
  7. Heart Like Hers
  8. Why Can´t I Leave Her Alone
  9. One Foot In Front Of The Other
  10. I Aint´ Her Cowboy Anymore
  11. Texas Cookin´
  12. Better Rain
  13. How Bout Them Cowgirls
  14. What Say
  15. Come On Joe



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 15 Artist George Strait
Label MCA Nashville Leverandør Import
Bestillingsnummer MCANB000602302.2