It Might As Well Be Swing (Remastered) (CD)

Frank Sinatra & Count Basie

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Fly Me To The Moon (In Other Words)
  2. I Wish You Love
  3. I Believe In You
  4. More (Theme From "Mondo Cane")
  5. I Can´t Stop Loving You
  6. Hello Dolly!
  7. I Wanna Be Around
  8. Best Is Yet To Come, The
  9. Good Life, The
  10. Wives And Lovers


Utgitt 1964 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 10
Artist Count Basie, Frank Sinatra, Frank Sinatra & Count Basie Label Concord
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 2719998