It Never Rains In Southern California/The Free Electric Band (CD)

Albert Hammond

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Listen To The World
  2. If You Gotta Break Another Heart
  3. From Great Britain To L.A.
  4. Brand New Day
  5. Anyone Here In The Audience
  6. It Never Rains In Southern California
  7. Names, Tags, Numbers And Labels
  8. Down By The River
  9. The Road To Understanding
  10. The Air That I Breathe
  11. Smokey Factory Blues
  12. The Peacemaker
  13. Woman Of The World
  14. Everything I Want To Do
  15. Who's For Lunch Today?
  16. The Free Electric Band
  17. Rebecca
  18. The Day The British Army Lost The War
  19. For The Peace Of All Mankind
  20. I'll Think I'll Go That Way


Utgitt 1973 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Albert Hammond
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGO611.2


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i