Ithyphallic - Limited Digipack Edition (CD)


69,50 6950 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. What Can Be Safely Written
  2. As He Creates So He Destroy
  3. Ithyphallic
  4. Papyrus Containing the Spell to Preserve Its Possessor Against Attacks
  5. Eat Of The Dead
  6. Laying Fire Upon Apep
  7. Essential Salts
  8. Infinity of Stone [Instrumental]
  9. Language of the Shadows
  10. Even the Gods Must Die
  11. As He Creates So He Destroy (Instrumental)



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Nile
Label Nuclear Blast Leverandør Sony
Bestillingsnummer 2736117210