Itinerary Of A Genius (CD)

Bessie Smith

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Down Hearted Blues
  2. St. Louis Blues
  3. I Ain´t Goin´ To Play No Second Fiddle
  4. Reckless Blues
  5. Sobbin´ Hearted Blues
  6. Careless Love Blues 1925
  7. Soft Pedal Blues
  8. Cake Walkin´ Babies From Home
  9. Yellow Dog Blues, The
  10. Baby Doll
  11. Backwater Blues
  12. After You´ve Gone
  13. Alexander´s Ragtime Band
  14. Trombone Cholly
  15. Send Me To the ´Lectric Chair
  16. Good Man Is Hard To Find, A
  17. Empty Bed Blues
  18. Me And My Gin
  19. Nobody Knows You When You´re Down And Out
  20. On Revival Day
  21. Need a Little Sugar In My Bowl
  22. Gimme a Pigfoot And a Bottle Of Beer



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Bessie Smith
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MIL36306.2