It's All Over Now, Baby Blue (CD)

Marianne Faithfull

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. It's All Over Now Baby Blue
  2. Mud Slide Slim
  3. Chords Of Fame
  4. Beware Of The Darkness
  5. Visions Of Johanna
  6. Southern Butterfly
  7. Rich Kid Blues
  8. Sad Lisa
  9. It Takes A Lot To Laugh It Takes A Train To Cry
  10. It Takes A Train To Cry
  11. Long Black Veil
  12. Corrina Corrina
  13. Crazy Lady Blues
  14. Vanilla O'lay
  15. This Time
  16. I'm Not Lisa
  17. Dreamin' My Dreams
  18. Lady Madelaine
  19. Wrong Road Again
  20. Way You Want Me To Be
  21. All I Wanna Do In Life


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 21
Artist Marianne Faithfull Label Repertoire
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer RPR4799.2