It's Allright With Me (CD)

Sara Lazarus

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Gypsy In My Soul
  2. Taking A Chance On Love
  3. What A Little Moonlight Can Do
  4. Embraceable You
  5. It's All Right With Me
  6. Dans Mon Ile
  7. Deed I Do
  8. Down With Love
  9. Jim
  10. The Way You Look Tonight
  11. In The Wee Small Hours Of The Morning
  12. Cheek To Cheek


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Sara Lazarus
Label Dreyfus Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer FDM366932