It's Alright (CD)

Good Time Charlie

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. It's Alright
  2. Lucky Man
  3. The Way You Do
  4. Stop What You're Doing
  5. Cha-Dooky-Doo
  6. You Must Have Been A Beautiful Baby
  7. Deep Trouble
  8. I'm Not A Fool Anymore
  9. The Revenge Of The Kebab
  10. Nosy Ways
  11. Upside Down
  12. Kingsize
  13. I Don't Care
  14. Easy Street
  15. There's Another Place I Can't Go



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Good Time Charlie
Label Good Time Charlie Records Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer GTM003