It's Just Begun/Phase Two (CD)

The Jimmy Castor Bunch

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Creation (Prologue)
  2. It's Just Begun
  3. Troglodyte (Cave Man)
  4. You Better Be Good (Or The Devil Gon' Getcha)
  5. Psyche
  6. L.T.D. (Life, Truth & Death)
  7. My Brightest Day
  8. Bad
  9. I Promise To Remember
  10. Creation (Epilogue)
  11. Fanfare (Prologue)
  12. Say Leroy (The Creature From The Black Lagoon Is Your Father)
  13. Luther The Anthropoid (Ape Man)
  14. Party Life
  15. When?
  16. Paradise
  17. First Time Ever I Saw Your Face, The
  18. Tribute To Jimi MEDLEY: Purple Haze/Foxey Lady
  19. Fanfare (Epilogue)



Format CD Sjanger Soul
Antall disker 1 Antall spor 19
Artist The Jimmy Castor Bunch Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer BMGI169950.2