It's My Thing (CD)

Marva Whitney

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. It's My Thing Part 1
  2. It's My Thing Part 2
  3. Things Got To Get Better (Get Together)
  4. What Kind Of Man
  5. If You Love Me
  6. In The Middle (instrumental)
  7. Unwind Yourself
  8. You Got To Have A Job (If You Don't Work, You Can't Eat)
  9. I'll Work It Out
  10. Get Out Of My Life
  11. I'm Tired, I'm Tired, I'm Tired (Things Better Change Before It's Too Late)
  12. Shades Of Brown (instrumental)
  13. I Made A Mistake Because It's Only You Part 1
  14. I Made A Mistake Because It's Only You Part 2
  15. What Do I Have To Do To Prove My Love To You
  16. He's The One
  17. This Girl's In Love With You
  18. Sunny - James Brown (Soul)


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Marva Whitney
Label Soul Bros Leverandør Import
Bestillingsnummer SLBT6.2