It's My Time (CD)

Barbara Carr

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. While You Was Out Playing Jody
  2. Scat Cat, Here Kitty Kitty
  3. It Sho Was Me At The Hole In The Wall
  4. I'm Not Going Down Without A Fight
  5. I Can't Stand The Rain
  6. This Is The Party
  7. I'm Just A Lucky Girl
  8. Woman Can Take It And She Can Dish It Out, A
  9. Kick Him To The Curb
  10. Love Triangle


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Barbara Carr
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ECK1092.2