It's So Easy For You To Be Mean - With Marty Robbins (CD)

Lee Emerson

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. It's So Easy For You To Be Mean
  2. I Cried Like A Baby
  3. Where D'ja Go?
  4. You Call That Waitin'?
  5. I'm Gonna Rise And Shine Tonight
  6. I'll Know You're Gone
  7. Thank You My Darlin'
  8. So Little Time
  9. A Pair Of Broken Hearts
  10. You Don't Know
  11. How Long Will It Be
  12. What A Night
  13. Start All Over
  14. Catch That Train
  15. I Thought I Heard You Calling My Name
  16. Do You Think
  17. I Hate To Say Goodnight
  18. Forever Alone
  19. You Caon't Hear Me
  20. Lover Boy
  21. Totalin' Time
  22. You Can't Hear Me
  23. Gospel Truth (Like It' Tis)
  24. Ten Thousand Crying Towels
  25. I've Thought Of Leaving Too
  26. Ben-Ja-Min Franklin
  27. I'm Gonna Go In Hiding
  28. I'm Keeping It To Myself
  29. Hossy Riding Police
  30. Truck Stop Cutie
  31. Thirty Blocks Across The City
  32. Waiting In The Shadows Late At Night
  33. Ain't It Funny How Stripes Can Turn Love Off
  34. Sinner's Corner
  35. Dreams Always Lie


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 35 Artist Lee Emerson
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD16526