I've Got A Woman's Love / Have I Told You Lately That I Love You (CD)

Marty Robbins

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I've Got A Woman's Love
  2. It Had To Be You
  3. I'm In The Mood For Love
  4. Janet
  5. Misty
  6. Best Part Of Living, The
  7. City, The
  8. Don't Throw Me Away
  9. Gone With The Wind
  10. At Times
  11. Little Spot In Heaven, A
  12. Tonight Carmen
  13. Moanin' The Blues
  14. I'll Step Aside
  15. Girl With Gardenias In Her Hair, The
  16. Have I Told You Lately That I Love You
  17. I'm So Lonesome I Could Cry
  18. Lovesick Blues
  19. You Only Want Me When You're Lonely
  20. I Hang My Head And Cry
  21. Love's Gone Away


Utgitt 1972 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Marty Robbins
Label Hux Records Leverandør Import
Bestillingsnummer HUX112.2