IWas Born Ruth Lee Jones,But I'm Singing As Dinah (CD)

Dinah Washington

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Embraceable You
  2. Since I Fell For You
  3. You Can Depend On Me
  4. Why Can’t You Behave?
  5. Salty Papa Blues
  6. Blow Top Blues
  7. Evil Gal Blues
  8. When A Woman loves A Man
  9. How Deep Is The Ocean
  10. Baby Get Lost
  11. Lover Man
  12. It’s A Mean Old Man’s World
  13. I Wanna Be Loved
  14. Harbor Lights
  15. Please Send Me Someone To Love
  16. Ain’t Nobody’s Business But My Own


Format CD Sjanger Jazz
Antall disker 1 Antall spor 16
Artist Dinah Washington Label Get Back
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer GET7529CD