IX - Limited Digipack Edition (2CD)

...And You Will Know Us By The Trail Of Dead

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. The Doomsday Book
  2. Jaded Apostles
  3. A Million Random Digits
  4. Lie Without a Liar
  5. The Ghost Within
  6. The Dragonfly Queen
  7. How To Avoid Huge Ships
  8. Bus Lines
  9. Lost in the Grand Scheme
  10. Like Summer Tempests Came His Tears
  11. Sound of the Silk
  12. Keep Warm Fire (bonus track)
  13. Feelings and How To Destroy Them (bonus track)
Disk 2
  1. Tao of the Dead Part III


Utgitt 2014 Format 2CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead
Label Superball Music/Century Media Leverandør Sony
Bestillingsnummer 5052205069103