199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Doomsday Book
  2. Jaded Apostles
  3. A Million Random Digits
  4. Lie Without a Liar
  5. The Ghost Within
  6. The Dragonfly Queen
  7. How to Avoid Huge Ships
  8. Bus Lines
  9. Lost in the Grand Scheme
  10. Like Summer Tempests Came His Tears
  11. Sound of the Silk


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead
Label Superball Music/Century Media Leverandør Sony
Bestillingsnummer 5052205069127