Jack Sells The Cow (CD)

Robert Pollard

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Heaven Is A Gated Community
  2. Take In
  3. Who’s Running My Ranch
  4. Up For All That
  5. Pontius Pilate Heart
  6. Big Groceries
  7. Fighting The Smoke
  8. The Rank Of A Nurse
  9. Tight But Normal Squeeze
  10. Red Rubber Army
  11. The March of Merrillville
  12. Winter Comes To Those Who Pray



Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Robert Pollard
Label Guided By Voices Leverandør Import
Bestillingsnummer GUDV23.2