Jakten På Juleskurken (CD)

Diverse Jul

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Jakten På Juleskurken er en julemusikal for store og små, fylt av spenning, moro og musikk - og framfor alt julestemning.

Juleskurken og Piperenser`n jobber egentlig sammen med de andre lekemakerne i julenissens verksted. Alle de andre er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til julenissen, men Juleskurken er lat og gidder ikke å jobbe selv. Derfor stjeler han heller gaver som han putter i sekken til nissen. Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De tror han er en ganske vanlig, bare litt lat, lekemaker. Riktignok har de alltid lurt på hvordan Juleskurken kan vente helt til siste natten med å jobbe, men de har slått seg til ro med forklaringen om at han lager sine leker etter at alle andre har sovnet lille julaften.

De virkelige problemene oppstår når julenissen er ute og leverer gaver til barna på julaften. Da oppdager både han og andre at det er noe som ikke stemmer - og dermed starter jakten på Juleskurken.

Produktfakta

Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Artist Diverse Jul Label Universal Norge
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 9822266

Anmeldelser