Jambalaya - The Definitive Collection (2CD)

Nitty Gritty Dirt Band

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


Disk 1
  1. Jambalaya (On The Bayou)
  2. Battle of New Orleans
  3. One Good Love
  4. Partners, Brothers and Friends (Live)
  5. Ripplin´ Waters
  6. Buy For Me The Rain
  7. Tennessee Stud
  8. Some Of Shelly´s Blues
  9. When It´s Gone
  10. An American Dream
  11. Fishin´ In The Dark (Live)
  12. Shot Full Of Love
  13. Badlands
  14. Bless The Broken Road
  15. I´m Thinking Tonight Of My Blue Eyes
  16. Catfish John
  17. Cosmic Cowboy (Part 1)
  18. (All I Have To Do Is) Dream
  19. I Saw The Light
  20. Workin´ Man (Nowhere To Go (Live)
  21. Face On The Cutting Room Floor (Live)
Disk 2
  1. Will The Circle Be Unbroken
  2. Mr Bojangles
  3. One Step Over The Line
  4. House At Pooh Corner
  5. From Small Things (Big Things One Day Come)
  6. Randy Lynn Rag
  7. Life´s Railway To Heaven M
  8. Make A Little Magic
  9. And So It Goes
  10. Fire In The Sky
  11. Baby´s Got A Hold On Me
  12. Stand A Litle Rain (Live)
  13. Sixteen Tracks
  14. The Cure
  15. Dance Little Jean
  16. Grand Ole Opry Song
  17. Long Hard Road (Sharecropper´s Dream)
  18. Cadillac Ranch
  19. Togary Mountain (Will The Circle Be Unbroken I)
  20. The Valley Road
  21. Riding Alone


Utgitt 2013 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 42 Artist Nitty Gritty Dirt Band
Label Humphead Leverandør Gardners
Bestillingsnummer HUMP151