Jammin' With Friends (CD)

Bret Michaels

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Nothin' but a Good Time
  2. Sweet Home Alabama
  3. Talk Dirty to Me
  4. Get Your Rock On
  5. Unskinny Bop
  6. The App Song
  7. Every Rose Has Its Thorn
  8. Raine
  9. Driven (Rock Mix)
  10. Nothing to Lose
  11. What I Got
  12. Go That Far (Hybrid Mix)
  13. Fallen
  14. Party Rock Band
  15. You Know You Want It
  16. Margaritaville (Recorded Live in Detroit)
  17. Every Rose Has Its Thorn (Country Version)
  18. Something to Believe In
  19. Nothin' but a Good Time (Classic Rock Version)
  20. Get Your Ride On


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Bret Michaels
Label Poor Boy Records Inc. Leverandør Import
Bestillingsnummer POBO6525.2