Jean Carn/Happy To Be With You (CD)

Jean Carn

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Free Love
  2. No Laughing Matter
  3. I'm in Love Once Again
  4. Don't You Know Love When You See It
  5. Where Did You Ever Go
  6. You Are All I Need
  7. If You Wanna Go Back
  8. You Got a Problem
  9. Time Waits for No One
  10. There's a Shortage of Good Men
  11. Together Once Again
  12. (No, No) You Can't Come Back Now
  13. Revelation/Infant Eyes
  14. Happy to Be with You
  15. Don't Let It Go to Your Head
  16. I Bet She Won't Love You Like I Do
  17. You Light Up My Life


Utgitt 1976 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Jean Carn
Label Edsel Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DIAB405