John Hartford / Mountain Depot / Radio John (CD)

John Hartford

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Dusty Miller Hornpipe And Fugue In A Major For Strings, Brass And 5 Stringed Banjo
  2. I've Heard That Tearstained Monologue You Do There By The Door Before You Go
  3. Collector, The
  4. Short Sentimental Interlude, A
  5. Mr Jackson's Got Nothing To Do
  6. Open Rode Ode
  7. Little Piece In D
  8. Poor Old Prurient Interest Blues, The
  9. Wart, The
  10. Railroad Street
  11. Another Short (But Not So Sentimental) Interlude
  12. Orphan Of World War Two
  13. Little Old Lonesome Little Circle Song, The
  14. I Didn't Know The World Would Last This Long
  15. Like Unto A Mockingbird
  16. Meanwhile You Sit By My Banjo
  17. I Won't Know Why I Went, Till After I Get Back
  18. Maybe
  19. Go Home Girl
  20. Natural To Be Gone
  21. Before They Tow My Car Away
  22. To Say
  23. Frustrated Bird
  24. Hey Jude
Disk 2
  1. Skippin' In The Mississippi Dew
  2. Self Made Man
  3. In Tall Buildings
  4. And The Band Played On
  5. Orange Blossom Special
  6. Bed On My Mind
  7. Waugh Paugh
  8. White Lightning
  9. Sunshine Lady, You Really Know How To Slow A Man Down
  10. I Don't Love Nobody
  11. California Earthquake (bonus track)
  12. Mouth To Mouth Resusitation (bonus track)


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Country Antall spor 36
Artist John Hartford Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CAMS192478.2