John McCormack Edition, Vol. 2: The Acoustic Recordings 1910-1911 (CD)

Charles Gounod

59,00 5900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Dear Little Shamrock
  2. Rigoletto, Act III: Bella figlia dell´amore
  3. Faust: All´erta! All´erta
  4. Faust: All´erta! All´erta
  5. The Irish Emigrant
  6. Kathleen Mavourneen
  7. I Hear You Calling Me
  8. Believe Me If All Those Endearing Young Charms
  9. In a Persian Garden: Ah! Moon of My Delight
  10. Molly Bawn (arr. D. MacMurrough)
  11. Mother Machree
  12. Naughty Marietta: I´m Falling in Love with Someone
  13. Macushla
  14. An Evening Song
  15. She is Far from the Land
  16. The Happy Morning Waits (L´Alba Nascente)
  17. Les Pecheurs de Perles: Del tempio al limitar
  18. Les Pecheurs de Perles: Del tempio al limitar
  19. Les Soirees Musicales, No. 12: Li Marinari
  20. Les Soirees Musicales, No. 11: Mira la bianca luna
  21. Il barbiere di Siviglia (The Barber of Seville): O il meglio mi scordavo... Numero guindici
  22. La Gioconda: Badoer questa notte... O grido di quest´ anima


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Amilcare Ponchielli, Charles Gounod, George Barker, Georges Bizet, Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, John McCormack, John William Cherry, Liza Lehmann, New Symphony Orchestra, Victor Orchestra
Label Naxos Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer 8110329