Johnny Mathis Gold: A 50th Anniversary Christmas Celebration (CD)

Johnny Mathis

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sleigh Ride
  2. The Christmas Song (Chestnuts Roasting on an Open Fire)
  3. Silver Bells - Johnny Mathis with Percy Faith & His Orchestra
  4. Silent Night, Holy Night - Johnny Mathis with Percy Faith & His Orchestra
  5. O Holy Night
  6. Have Yourself a Merry Little Christmas
  7. It's Beginning to Look a Lot Like Christmas
  8. It's The Most Wonderful Time of the Year
  9. Toyland
  10. Caroling, Caroling / Happy Holiday
  11. The Christmas Waltz
  12. Have a Holly Jolly Christmas
  13. I've Got My Love to Keep Me Warm
  14. O Tannenbaum
  15. Winter Wonderland / Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! - Bette Midler Duet with Johnny Mathis


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Johnny Mathis
Label Sony Music Leverandør Import
Bestillingsnummer SBMK542609.2