Journey In Darkness (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Cry From The Halls Of Blood / A Empire Of Lost Dream
  2. Enter The Darkest Thoughts Of The Chosen / Agonys Silent Paradise
  3. Journey In Darkness / Entering The Forest
  4. Shores Of Kaa-Ta-Nu / The Eterntal Walk Pt. II
  5. Lonely Soul / A Hymn To A Dream
  6. Little Child Of Light / Degradation Of Holyness
  7. Castle Of No Repair / Lies From A Blackened Heart
  8. This Is The Pain Called Sorrow / To The Memory Of Me
  9. I Summon Thee Oh Father / Death Embrace Me


Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Ophthalamia
Label Peaceville Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDVILED232