Journey To The Centre Of Johnny Clarke's Head (CD)

Peter & The Test Tube Babies

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Journey Begins
  2. Who The Hell Is Jolly
  3. What's Up With Trapper Records
  4. Go For It
  5. Banned From The Pubs
  6. From The Heart
  7. T.Q.G.G.B.J.'s
  8. Go To The Garage Mate
  9. Golden Voice Beckons You
  10. Elvis Is Dead
  11. Wimpy's Are Shit
  12. Reggae Meets Le Punk Movement
  13. Tupperware Party
  14. Skin One Up Ralph
  15. Keep Britain Untidy
  16. Who The Hell Is Jolly (part 2)
  17. I Lust For The Disgusting Things In Life
  18. All About Love
  19. Time To Go Home



Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Peter & The Test Tube Babies
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer DRSR59.2