Judy Takes Broadway! With Friends (CD)

Judy Garland

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sail Away
  2. Get Me To The Church On Time
  3. Sophie Medley: I Love You Today/When I´m in Love/I´ll Show Them All - (featuring Steve Allen)
  4. Hey, Look Me Over!
  5. Never Will I Marry
  6. Why Can´t I?
  7. Kismet Medley: Night Of My Nights/He´s In Love/This Is My Beloved - (featuring Vic Damone)
  8. Joey, Joey, Joey
  9. Some People
  10. Party´s Over, The - (featuring Mel Torme)
  11. Encore: Here´s To Us



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Judy Garland
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SVJ17693.2