Juju Cludius (CD)

The Chatham Singers

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. All Who Cheated And Lied
  2. Juju Claudius
  3. An Image Of You
  4. Upside Mine
  5. The Son Of Art
  6. The True Story Of Elizabeth Sargent
  7. Queen Bee
  8. Evil Thing
  9. Angel Of Death
  10. Demolition Man
  11. The Right Mistake
  12. The Good Times
  13. Bring Me Water
  14. Baby What’s Wrong


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist The Chatham Singers
Label Damaged Goods Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DAMGOOD327CD