Juke Box Pearls: Don't Wait Up! (CD)

Laura Lee Perkins

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Don't Wait Up
  2. Oh La Baby
  3. I Just Don't Like This Kind Of Livin'
  4. Kiss Me Baby
  5. Gonna Rock My Baby Tonight
  6. Come On Baby
  7. Hound Dog
  8. No One Will Ever Know
  9. My Babe
  10. Remember Me (I'm The One)
  11. Oh La Baby
  12. Mountain Dew
  13. You Don't Know
  14. I Enjoy Being A Girl


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Laura Lee Perkins
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD17294