Jurassic World (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Bury the Hatchling
  2. The Family That Strays Together
  3. Welcome to Jurassic World
  4. Does This Dino Make Jurassic Look Big
  5. As the Jurassic World Turns
  6. Clearly His First Rodeo
  7. A Glorified Petting Zoo
  8. Owen You Nothing
  9. Indominus Wrecks
  10. Gyrosphere of Influence
  11. Pavane for a Dead Apatosaurus
  12. Fits and Jumpstarts
  13. The Dimorphodon Shuffle
  14. Love in the Time of Pterosauria
  15. Chasing the Dragons
  16. Raptor Your Heart Out
  17. Costa Rican Standoff
  18. The Teeth Degree
  19. Our Rex Is Bigger Than Yours
  20. Growl and Make Up
  21. Nine-To-Survival Job
  22. The Park Is Closed
  23. Jurassic World Suite


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Filmmusikk Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Filmmusikk, Michael Giacchino
Label Backlot Music Leverandør Import
Bestillingsnummer UVS605.2