Just A Little Lovin' (CD)

Shelby Lynne

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Just A Little Lovin'
  2. Anyone Who Had A Heart
  3. You Don't Have To Say You Love Me
  4. I Only Want To Be With You
  5. Look Of Love
  6. Breakfast In Bed
  7. Willie And Lauramae Jones
  8. I Don't Want To Hear It Anymore
  9. Pretend
  10. How Can I Be Sure



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Shelby Lynne
Label Lost Highway Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 1744825