Just A Matter Of Time: Classic Columbia Recordings 1962-1966 (CD)

Aretha Franklin

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Rough Lover
  2. It's So Heartbreakin'
  3. Just For You
  4. I Told You So
  5. You've Got Her
  6. Here's Where I Came In (Here's Where I Walk Out)
  7. Shoop Shoop Song (It's In His Kiss), The
  8. One Room Paradise
  9. Two Sides Of Love
  10. It's Just A Matter Of Time
  11. I Can't Wait Until I See My Baby's Face
  12. I'll Keep On Smiling
  13. You Don't Know How Glad I Am
  14. Follow Your Heart
  15. One Step Ahead
  16. Little Miss Raggedy Ann
  17. Remember Me
  18. Hands Off
  19. Deeper
  20. Only The One You Love
  21. Her Little Heart Went To Loveland
  22. Tighten Up Your Tie Button Up Your Jacket (Make It To The Do
  23. When They Ask About You
  24. I Still Can't Forget


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Aretha Franklin
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND325