Just A Song Of Old Kentucky - The RCA Recordings Vol. 2 (CD)

The Monroe Brothers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Roll In My Sweet Baby´s Arms
  2. Don´t Forget Me
  3. My Savior´s Train
  4. Just A Song Of Old Kentucky
  5. Old Cross Road, The
  6. I´m Going (Through)
  7. Darling Corey
  8. Six Months Ain´t Long
  9. Saints Go Marching In
  10. We Read Of A Place That´s Called Heaven
  11. Forgotten Soldier Boy, The
  12. I Am Thinking Tonight Of The Old Folks
  13. Dreamed I Searched Heaven For You
  14. Where Is My Sailor Boy?
  15. Will The Circle Be Unbroken


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Country Antall spor 15
Artist The Monroe Brothers Label Rounder
Leverandør Import Bestillingsnummer RRCD1074


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende