Just An Old Fashioned Love Song (CD)

Paul Williams

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Waking Up Alone
  2. I Never Had It So Good
  3. We've Only Just Begun
  4. That's Enough For Me
  5. Perfect Love
  6. An Old Fashioned Love Song
  7. Let Me Be The One
  8. Simple Man
  9. When I Was All Alone
  10. My Love And I
  11. Gone Forever


Utgitt 1971 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 11
Artist Paul Williams Label East Central One
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer PW101