Just As I Am (CD)

Johnny Cash

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. I Saw A Man
  2. Swing Low, Sweet Chariot
  3. Snow In His Hair
  4. Great Speckled Bird, The
  5. If We Never Meet Again
  6. When He Reached Down His Hand For Me
  7. Daddy Sang Bass
  8. He Turned The Water Into Wine
  9. Ten Commandments, The
  10. Peace In The Valley (For Me), (There´ll Be)
  11. When The Roll Is Called Up Yonder
  12. Amazing Grace
  13. Farther Along
  14. Just As I Am
  15. In The Sweet By And By
  16. Old Rugged Cross, The
  17. Rock Of Ages
  18. Precious Memories
  19. Softly And Tenderly
  20. Were You There (When They Crucified My Lord)


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Country Antall spor 20
Artist Johnny Cash Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer VAN79530.2