Just For You (3CD)

Barry White

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Prologue (Love's Beginning)
  2. Love's Theme - Love Unlimited Orchestra
  3. I'm Gonna Love You Just A Little More Baby
  4. Never Never Gonna Give You Up
  5. Can't Get Enough Of Your Love, Babe
  6. You're The First, The Last, My Everything
  7. What Am I Gonna Do With You
  8. Let The Music Play
  9. You See The Trouble With Me
  10. Honey Please Can't Ya See
  11. Don't Make Me Wait Too Long
  12. It's Ecstasy When You Lay Down Next To Me
  13. Your Sweetness Is My Weakness
  14. L.A. My Kinda Place
Disk 2
  1. My Sweet Summer Suite - Love Unlimited Orchestra
  2. Change
  3. Sho' You Right
  4. Sheet Music
  5. Love Makin' Music
  6. Playing Your Game, Baby
  7. It's Only Love Doing Its Thing
  8. Love Serenade (Part 1)
  9. Baby Blues - Love Unlimited Orchestra
  10. I've Got So Much To Give
  11. I've Found Someone
  12. Oh What A Night For Dancing
Disk 3
  1. Satin Soul - Love Unlimited Orchestra
  2. It Ain't Love, Babe (Until You Give It)
  3. I'll Do For You Anything You Want Me To
  4. Rio De Janeiro
  5. All Around The World - Lisa Stansfield
  6. Midnight And You - Love Unlimited Orchestra
  7. Walkin' In The Rain With The One I Love - Love Unlimited Orchestra
  8. Just The Way You Are
  9. Beware
  10. Who's The Fool
  11. Secret Garden (Sweet Seduction Suite), The - Al B. Sure!
  12. All Of Me - Big Daddy Kane
  13. Dark And Lovely - Isaac Hayes
  14. MEDLEY: Love's Interlude/Good Night My Love


Utgitt 1992 Format 3CD
Sjanger Soul Antall spor 40
Artist Barry White Label Mercury US
Leverandør Import Bestillingsnummer MRY514143.2