Just Loving You (CD)

Ruby Andrews

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Uh Uh Boy That's A No No
  2. Help Yourself (Lover)
  3. Whatever It Takes To Please You
  4. Casanova (Your Playing Days Are Over)
  5. Can You Get Away
  6. Since I Found Out
  7. I Just Don't Believe It
  8. Tit For Tat
  9. You Got To Do The Same Thing
  10. Good 'N Plenty
  11. Let's Get A Groove Going On
  12. You Can Run (But You Can't Hide)
  13. Gotta Break Away
  14. Just Loving You
  15. I Let Him Take Me (In His Arms)
  16. Love I Need
  17. Everybody Saw You
  18. Come To Me
  19. Wonderful Nite
  20. My Love Is Coming Down
  21. Away From The Crowd
  22. Didn't I Fool You
  23. You Ole Boo Boo You
  24. All The Way
  25. I Guess That Don't Make Me A Loser
  26. You Made A Believer (Out Of Me)
  27. Where Have You Gone
  28. Hey Boy (Take A Chance On Love)


Utgitt 2004 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 28
Artist Ruby Andrews Label Grapevine
Leverandør Import Bestillingsnummer GRPV3014.2