Katherine Jenkins - Living A Dream (CD)

Katherine Jenkins

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Ti Amero Per Sempre (I Will Always Love You)
  2. I Vow To Thee My Country
  3. One Fine Day (Un Bel Di)
  4. Canto Della Terra
  5. Music Of The Night
  6. Nessun Dorma
  7. Cinema Paradiso
  8. Ebben? Ne andro lontana
  9. Amazing Grace
  10. David Of The White Rock
  11. All Things Bright And Beautiful
  12. Mon Coeur s´ouvre A Ta voix
  13. Over The Rainbow
  14. Torna A Surriento
  15. Don´t Stand At My Grave And Weep
  16. We´ll Meet Again



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Katherine Jenkins
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer DCAUB001252002.2