Keep Me In Mind - The Complete Imperial And Liberty Singles Vol. 3 (CD)

Jackie DeShannon

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Changin´ My Mind
  2. It´s All In The Game
  3. I Keep Wanting You
  4. Me About You
  5. Nobody´s Home To Go Home To
  6. Nicole
  7. Didn´t Want To Have To Do It
  8. The Weight
  9. Effervescent Blue
  10. Laurel Canyon
  11. Holly Would
  12. Trust In Me
  13. What Is This
  14. Put A Little Love In Your Heart
  15. Always Together
  16. Love Will Find A Way
  17. I Let Go Completely
  18. (Didn´t) Keep Me In Mind
  19. Do You Know How Christmas Trees Are Grown?
  20. Christmas
  21. Brighton Hill
  22. You Can Come To Me
  23. You Keep Me Hangin´ On / Hurt So Bad (Medley)
  24. What Was Your Day Like
  25. It´s So Nice
  26. Mediterranean Sky
  27. Bird On The Wire


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 27 Artist Jackie DeShannon
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1350