Kern River / Amber Waves Of Grain (CD)

Merle Haggard

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Kern River
  2. Old Flames Can´t Hold a Candle To You
  3. There I´ve Said It Again
  4. You Don´t Love Me Anymore
  5. Natural High
  6. Big Butter and Egg Man
  7. Ridin´ High
  8. There´s Somebody Else On Your Mind
  9. I Wonder Where I´ll Find You At Tonight
  10. There Won´t Be Another Now
  11. The Old Watermill
  12. Amber Waves of Grain
  13. Tulare Dust/Mama Tried
  14. The Farmer´s Daughter
  15. The Okie From Muskogee´s Comin´ Home/Okie From Muskogee
  16. Gone With the Wind
  17. I Wish Things Were Simple Again
  18. Working Man´s Blues/Always Late With Your Kisses
  19. American Waltz


Utgitt 1985 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Merle Haggard
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGO935