Kisses In The Rain (CD)

Kisses In The Rain (CD)

John Pizzarelli

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. From Monday On
  2. When I Take My Sugar to Tea
  3. I'm in the Mood for Love
  4. I Can't Get Up the Nerve
  5. I Got Rhythm
  6. When Lights Are Low
  7. I Thought About You
  8. Should I?
  9. Don't Be That Way
  10. I Could Have Told You So
  11. Kisses in the Rain
  12. Oscar Night
  13. Polka Dots and Moonbeams
  14. Baby Just Come Home to Me
  15. A Lifetime or Two
  16. I Wouldn't Trade You


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 16 Artist John Pizzarelli
Label Telarc Leverandør Import
Bestillingsnummer CD83491